sobota 15. září 2018

Celozrnné špaldové noky

Mám tu pro Vás slibovaný recept na vlastní celozrnné noky, které jsou chuťově absolutně boží, doopravdy jsem si pochutnala! Recept i postup máte samozřejmě ve videu a jako BONUS zde uvedu ještě recept na jejich kompletní přípravu, já si konkrétně udělala NOKY SE ŠPENÁTEM A RICOTTOU, koho to tedy zajímá, zde máte recept a nutriční hodnoty přibližně uvedené na jednu porci.

RECEPT:

Celozrnné noky (my máme vlastní, že? 😀) Olej na potření pánve
Cibule cca 20 g
Česnek 1 stroužek
Špenát množství podle chuti
Ricotta cca 40 g
Sůl 
Pepř

POSTUP: 

Pánev trochu potřeme olejem, osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova, přidáme česnek se špenátem a chvilku mícháme, následně přidáme ricottu a osolíme, opepříme. Nakonec přidáme již uvařené noky a promícháme. Dobrou chuť! 👌 

NUTRIČNÍ HODNOTY na jednu porci:

536 kcal
Bílkoviny 17 g 
Sacharidy 93 g z toho cukry 6 g
Tuky 11 g
Vláknina 11 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační! 😊

Žádné komentáře:

Okomentovat