RECEPT:
200 g předvařené cizrny ve slaném nálevu (měla jsem z mexického týdne v @lidlcz150 g čerstvého špenátu
1 stroužek česneku
30 g cibule
30 g mozzarelly
30 g ricotty
Sůl
Pepř
POSTUP:
Na pánvi osmahneme cibulku s česnekem, přidáme špenát a podusíme, poté přidáme ricottu a mozzarellu. Na závěr dosolíme a dopepříme a přidáme cizrnu (pokud nemáte předvařenou a z nálevu tak je potřeba ji přes noc namočit a druhý den uvařit).NUTRIČNÍ HODNOTY:
371 kcalBílkoviny 25 g
Sacharidy 36 g z toho cukry 7 g
Tuky 11,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g
Vláknina 17 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační! 😊
Žádné komentáře:
Okomentovat