Je možný, že si teď říkáte, že jste čekali recept spíš na šípkovou omáčku s kytou z divočáka, kterou můžete vidět na fotce, ale! Dokud to nevypiluju tak, aby se na to dalo i koukat, tak ho sem nedám 😊 Ovšem kdo by měl zájem, vyfotím a pošlu originální recept z naší místní kuchařky Speciality ze zvěřiny👌 Popravdě jsem na šípkovou dostala strašnou chuť a zároveň jsem viděla konečně příležitost vyzkoušet ten slavný LowCarb knedlík, který si nedáte jen tak k něčemu že jo 😃 Co si budem, domácí bramborový knedlik, který jsem dělala taky, je úplně o něčem jiném, ale upřímně mě celkem překvapilo, že i tento se dá jist, přestože je jen z mála ne úplně obvyklých ingrediencí 😍 Co ale musím upozornit, chutná spíš jako houskový, což je asi logické 😊Máte taky nějaký zajímavý recept na Low Carb knedlík? 🤔
RECEPT:
20 g zlatého lnu (mám od @greenapotheke)1 vejce1 a půl lžičky psyllia1 lžička kokosového olejeKypřící prášekSůl
POSTUP:
Všechno společně nacházíme do výkonného mixéru a chvilku rozmixujeme na jemno, poté přelijeme do oválného hrnečku a dáme do mikrovlnky na 2 minutky max. No a pak jen váleček vyndáme a nakrájíme 👌
NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 knedlík:
23 kcalBílkoviny 1,2 gSacharidy 0,4 g z toho cukry 0 gTuky 1,8 g a nasycené mastné kyseliny 0,7 gVláknina 2 g
Žádné komentáře:
Okomentovat