RECEPT forma 11 cm:
180 g špaldové mouky hladké30 g proteinu (používám Biotech USA Pure Whey Bourbon Vanilla 👉 @fitness007cz )
20 g čekankového sirupu
40 g arašídového másla (používám tekuté od Big Boy 👉 @fitness007cz )
15 g kokosového oleje (mám od @greenapotheke )
1/2 lžičky kypřícího prášku
Voda
Náplň:
1 balení ricotty
70 g kokosového mléka z plechovky (ta tuhá část)
20 g proteinu
10 g čekankový sirup
Borůvky
4 g @mujbilek.cz a nebo 2 bílky
POSTUP:
Nejprve si připravíme těsto smícháním mouky, proteinu a kypřícího prášku. K této směsi přidáme sirup, aramáslo, rozpustěný kokosový olej a vodu v takovém množství, aby vám vzniklo hladké nelepivé těsto, které rukama vypracujeme. Těsto necháme odpočinout v lednici. Mezitím připravíme náplň smícháním ricotty, kokosového mléka, proteinu, sirupu, borůvek a bílků. Poté rozehřejeme troubu na horkovzduch na 160°C. Formu vyložíme pečícím papírem, okraje vytreme máslem a vysypeme moukou a na dno formy strouháme na hrubém struhadle půlku těsta. Rozprostřeme ho po celém spodku, na něj navrstvíme náplň a navrch opět dostrouháme zbytek těsta a rozprostřeme. Pečeme cca 40 minut, dokud vršek nezezlátne 😊NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 porci z 6:
289 kcalBílkoviny 15 g
Sacharidy 26 g z toho cukry 3,3 g
Tuky 12 g z toho nasycené mastné kyseliny 7 g
Vláknina 6 g
Žádné komentáře:
Okomentovat