RECEPT:
80 g špaldové mouky hladké5 g kakaa
1 odměrka čokoládového proteinu
1 lžička práškového arašídového másla (nebo klasického)
5 g kokosového cukru (nebo jiného sladidla)
1 lžička skořice
1 g kypřícího prášku do perníku
1 vejce
120 g mléka
Jablíčka
Kokosový olej na smažení
POSTUP:
Smícháme v míse mouku s kakaem, přidáme protein, práškové aramáslo, kokosový cukr, skořicí, kypřící prášek a promícháme, ke směsi přiklepneme vejce a naředíme mlékem. Lívanečník jsem vždy potřela kokosovým olejem, dala na něj plátek jablka a zalila těstem.NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 lívanec včetně jablka:
67 kcalBílkoviny 5 g
Sacharidy 9 g z toho cukry 3 g
Tuky 1,15 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Uvedené hodnoty jsou pouze orientační!
Žádné komentáře:
Okomentovat