A poslední info dne, na Youtube vyšlo nové videoooo #cojsemzaszbodla !
RECEPT cca 12 porcí:
100 g mletého máku1 konzerva červených fazolí
4 vejce
1 lžička kokosového oleje
50 g @cekankovy_sirup
1 odměrka vanilkového proteinu (mám od MyProtein z @fitness007cz )
Pár kapek vanilkových flavdrops (opět @fitness007cz )
1 lžička xylitolu
Pár kapek citronové šťávy
1 špetka skořice
1 špetka kypřícího prášku
POSTUP:
Nejprve fazole omyjeme a hodíme je do mixéru, kde je rozmixujeme dohladka. Přidáme k nim všechny žloutky, bílky necháme stranou- Dále kokosový olej a čekankový sirup a spolu vše rozmixujeme. Přendáme směs do mísy, k ní přidáme mák, citronovou šťávu, protein, skořici a flavdrops. Bílky vyšleháme s xylitolem a opatrně přimícháme ke směsi. Pečeme ve vymazané formě na 180° 25 minutek. Pokud chceme dělat pudinkovou vrstvu, připravíme si pudink podle návdu, akorát k němu přimícháme místo cukru protein.NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 ks bez pudinku:
111 kcalBílkoviny 7 g
Sacharidy 3 g z toho cukry 1 g
Tuky 6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g
Vláknina 5 g
Žádné komentáře:
Okomentovat