středa 17. dubna 2019

Ovesný mugcake

Dneska Vám sem chci hodit recept na mugcake ze včerejší snídaně 😊 Tenhle recept je u mě naprostá klasika a je to asi jeden z mých nejoblíbenějších a rozhodně nejčastějších, které na mugcake používám 😍 Je to totiž dost sladké, dost rychlé a zasytí mě to na půl dne úplně krásně 👌 A když to ještě polijete čokoládou, horkým ovocem a bílou proteinovou čokoládou s křupinkami , pak bude Vaše bříško křičet radostí 😄 Tu bílou proteinovou čokoládu mám od značky Bulk Powders z e-shopu @fitness007cz a narovinu, to je dokonalost! Chutná to naprosto fantasticky a popravdě to ujídám i samotný, protože to není možný, jak strašně je to dobrý 😍 No a k tomu jsem si ještě dopřála lžičku (no spíš lžíci) Halo Topky, kterou si šetřím v mrazáku 😄 No není ta lžíce hezká? A navíc je z kokosového dřeva, tu můžete sehnat na @zkokosu ❤

RECEPT na 2 porce:

40 g ovesných vloček
10 g kokosové mouky (používám jemnou od @nuttamix )
20 g proteinu (použila jsem vanilkový od MyProtein z @fitness007cz )
1 lžička práškového arašídového másla PB2 (z @fitness007cz ) - můžete nahradit klasickým aramáslem
1 vejce
1 špetka skořice 
1 špetka kypřícího prášku
Mléko
@cekankovy_sirup

POSTUP:

Smícháme si ovesné vločky s kokosovou moukou, skořicí, kypřícím práškem, proteinem a práškovým aramáslem, přidáme vejce, mléko, dosladíme čekankovým sirupem a přendáme do formiček či hrníčků. Necháme tak 2 - 3 minutky v mikrovlnce a můžeme baštit (kdo se neka s mikrovlnkou, může použít troubu 👌 ). 

NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 ks bez ozdoby:

216 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 19 g z toho cukry 5 g
Tuky 6,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,5 g
Vláknina 6 g

Žádné komentáře:

Okomentovat