RECEPT orientační:
Budete potřebovat formičky ve tvaru srdíčka, já mám z e-shopu @giftlab.czHořká čokoláda (já použila svou nej nej Hands off my chocolate 85% z e-shopu @promlsouny )
Cizrna (předem namočená do vody minimálně 12 hodin)
Arašídové máslo (pro tuto příležitost jsem volila dokonale tekutý ara krém od @nuttamix )
Vanilkový extrakt (já použila Vanilla Zero Drops z @fitness007cz )
Pár kapek @cekankovy_sirup
Skořice
Vanilkový protein (použila jsem MyProtein z @fitness007cz )
Voda
POSTUP:
Nejprve si ve vodní lázni roztopíme čokoládu, kterou poté naplníme silnější vrstvou spodek formiček a rovnoměrně čokoládu rozlijeme i po okrajích. Dáme do lednice zatuhnout a připravíme náplň. Do mixéru hodíme cizrnu, arašídové máslo (méně než cizrny), kápneme pár kapek vanilkového extraktu, přidáme @cekankovy_sirup , skořici, protein a rozmixujeme. Pokud to jde ztuha, přidáme trochu vody. Když máme rozmixováno dohladka, vyndáme ztuhlá srdíčka z lednice, doprostřed rozprostřeme náplň (nepřeplnit!) a vršek opět zalijeme hořkou čokoládou. Opět necháme ztuhnout a poté můžeme podávat.NUTRIČNÍ HODNOTY na 1 srdíčko:
Bílkoviny 3 gSacharidy 4 g z toho cukry 1,2 g
Tuky 7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Vláknina 1 g
Žádné komentáře:
Okomentovat